Recorregut-Altitud

CURSA LLARGA 10,9KM "LA CURSA D'INICIACIO AL TRAIL"
 
PUNTUA PER LA LLIGA CHAMPIONCHIP
 
La sortida tindrà lloc a l’Av de Navarra, camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l’Av de Valls, antic camí de Valls. Es creuarà l’AP7 pel pont i al sortir girarem a l’esquerra seguint el camí asfaltat en direcció a Roda de Berà. Un cop sobrepassats els dos ponts sobre la línia del tren que va a Lleida, entrarem en el camí que ens portarà a l’Aguilera en direcció est entre camins estrets i de pedra que ens duran al punt més alt de tot el recorregut on podrem gaudir d’unes fabuloses vistes del terme de Creixell amb el mar al fons.
 
El descens es fa entre pins fins arribar a un camí ample amb el que envoltarem Mas Gibert i  ens portarà  a Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Des de Mas Mercader prendrem un camí pel lateral de la via del tren  i desprès d’uns 300m. d’asfalt  estarem de nou al pont sobre l'AP7 del que sortirem a la dreta per un camí de terra.
 
El recorregut d’aquest tram comença al costat de l’autopista per girar a l’esquerra i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar i des d’aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l’Av. de Navarra, camp de futbol de Creixell.
 
 
 
CURSA CURTA 3,7KM
 
La sortida tindrà lloc a l’Av de Navarra, camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l’Av de Valls, antic camí de Valls fins arribar al pont de l'autopista per girar a l'esquerra i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins sortir al carrer del camí de La Pobla de la Urb. El Racó del Cèsar i d'aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l'Av. de Navarra, camp de futbol de creixell.